Gun jij jezelf te investeren in jou als persoon en nieuw zicht te krijgen op de toekomst. Te groeien en te bloeien in je bestemming. Je bent het waard en het zal impact vormen voor de lange termijn.

  Tarieven:
 

Gratis weggevers
Hoe staat het met jou balans? Doe hier de check: TotalBalance balanstest
Kennismakingsgesprek (30 a 40 min): Om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

En omdat niet alles gratis kan
Voor de intake en Coaching (per 60 min.) hanteer ik inkomstenafhankelijke tarieven. Dit om zoveel mogelijk te voorkomen dat de kosten een beperking vormen. Deze tarieven zijn gebaseerd op een (gezamelijk) netto inkomen per maand. Als we na het kennismakingsgesprek besluiten samen op te gaan, bespreken we in vertrouwen het tarief wat bij jouw netto-inkomen past:

Inkomenscategorie                 0-700 euro:    45 euro*

Inkomenscategorie        700-1500 euro:    60 euro*

Inkomenscategorie     1500-3000 euro:    90 euro*

Inkomenscategorie  3000-12000 euro: 105 euro*                    

Bij het Total Balance traject is een werkboek nodig ter waarde van 20 euro*

Voorrijkosten tot ca 40 km (bij coaching op locatie): 1 euro/km + evt. tol.*

* Ivm deelname aan de Kleine Ondernemers Regeling hanteer ik een 0% BTW tarief.

PS: Wanneer voor jou de kosten niet haalbaar zijn, voel je dan niet bezwaard om dit aan te geven. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Vergoedingen

  • Zorgverzekering: Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die resultaten erkennen van effectieve coaching en daarom coaching vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten. Kijk ook naar mogelijkheden voor vergoeding als het in plaats van coaching, ‘counseling’ wordt genoemd of ‘alternatieve behandeling’.
  • Werkgever: Vaak heeft een werkgever een budget voor de ontwikkeling en persoon-lijke groei van het personeel. Een coachingstraject wordt ook in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim vaak ondersteund. Vraag bij de werkgever naar de mogelijkheden.
  • Belasting: a) Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit ar-beid. b) De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
  • UWV: Als je een uitkering ontvangt, dan kun je in sommige gevallen in het kader van herstel en re-integratie met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je het coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt bekostigen.
  • Via een (kerk)gemeenschap: Sommige gemeenschappen hebben een budget voor pastorale en/of een levensbeschouwende coaching. Informeer naar de mogelijkheden binnen jouw gemeenschap.