Coaching volgens TotalBalance Methode:

Hiermee biedt ik een uitgebalanceerde methode om negatieve patronen te doorbreken, je waardevolle zelf te ontdekken, het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Het is een mix van therapie en coaching op basis van een Bijbels fundament waardoor dit keer op keer een levens veranderende methode is gebleken. Problemen worden écht bij de bron aangepakt, zodat je daadwerkelijk verder komt en niet steeds tegen dezelfde dingen blijft aanlopen.

Kom in balans (met God), jezelf en je omgeving
1. Persoonlijke Historie = wie was ik?
2. Persoonlijke Analyse = wie ben ik?
3. Persoonlijke Planning = wie word ik?

Klik logo voor filmpje over de methode

De therapie is enerzijds bedoeld om het verleden (wie was ik?) een goede plek te kunnen geven en anderzijds om ervan te kunnen leren voor de toekomst. De coaching is om in het heden (wie ben ik?) te ontdekken hoe God je heeft gemaakt en om voor de toekomst (wie word ik?) de ontdekken wat Gods weg voor jou is.
Alle drie de onderdelen zijn op basis van pastorale coaching, waarbij de liefde van Jezus en het gebed een belangrijke rol innemen in de zoektocht om die persoon te worden zoals God jou bedoeld heeft. We gebruiken echter principes die door iedereen toegepast kunnen worden (met andere woorden: je hoeft er geen christen voor te zijn, met deze methode aan de slag te gaan.....Gods Liefde is er voor een ieder).

Met vijf leidende thema’s: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben, formuleer je meetbare doelen om je ideale, door God gegeven, leven te realiseren.

PS: Hou er rekening mee dat het aan het begin goed is elke week een sessie te plannen om vervolgens naar om de 2 á 3 weken te gaan.