Mijn verhaal:

Als papa van een zoon en dochter ben ik woonachtig in Axel, hou van gezelligheid en ben dan ook graag in relatie met andere mensen. Daarnaast geniet ik van muziek (maken), wandelen, natuur en het bezoeken van historische steden. Naast het coachen doe ik vrijwilligerswerk bij een stichting die zorg biedt aan mensen met een beperking en voorheen werkzaam in het bedrijfsleven om daarin technische (herstel) service te verlenen alsook  het ondersteunen bij- en begeleiden van bedrijfsprocessen en projecten. De reden te gaan coachen, ligt in een diepe crisis waar ik doorheen ben gegaan en het besef dat er meer mensen vastlopen n.a.v. (ingrijpende) gebeurtenissen in hun leven. De indruk dat er meer mensen zijn die behoefte hebben aan begrip, een luisterend oor en bijstand van iemand met interesse in de mens achter het probleem, wakkerde het verlangen aan daar iets mee te doen. Ondanks dat coachen al een deel van mijn leven was in de voetballerij moest ik nog wel wat opleidingen- en (persoonlijke) processen doorlopen om aan de slag te gaan als Life Coach. Mijn grootste drijfveer is dat ik geloof in een betrokken God, Die van ons houdt...een God van herstel, Die ons geluk voor ogen heeft en niet ons ongeluk. Een geloof dat tot stand kwam in- en door mijn crisis(sen) heen waarbij ik onder andere te maken heb gehad met verlies door: zelfdoding, scheiding/scheuring in het gezin en op werkgebied met ontslag. Een crisis waarbij ik onder medicatie- en in de psychiatrie terecht ben gekomen echter ...toen ik in de put zat, trok Hij (God) me eruit. Nu ik hiervan vrij ben gekomen getuig ik daar ook graag van en gaat mijn hart uit naar het kwetsbare en gebrokene.  Ik hou er dan ook van om van hart tot hart het gesprek over Het Leven met elkaar aan te gaan. Verder hou ik van harmonie en vind het fijn mensen te inspireren met daarbij waar mogelijk wel wat humor en frivoliteit.  Er wordt van mij gezegd dat ik sociaal toegankelijk ben, wordt ervaren als betrouwbaar en kan ook doordacht en nauwkeurig te werk gaan. Daarbij vind ik helderheid in verwachtingen belangrijk en geniet graag de vrijheid zaken op een manier aan te gaan die bij mij past.


Visie

Ieder mens is het waard De Liefde van De God van Het Leven te ontvangen en te  ervaren.

 

Missie

Mensen met de helende en herstellende kracht van God in aanraking brengen, met De Bron van Levend Water…. De Liefde van Jezus.


Kernwaarden

Betrouwbaarheid
Toegankelijkheid
 Betekenisgevend


Jezus zei: Als u dorst hebt, kom dan bij Mij om te drinken want er staat geschreven dat stromen van "Levend Water" uit uw binnenste zullen komen als u op Mij vertrouwt. Johannes 7: 37-38


Heb jij behoefte aan iemand om je bij te staan in  jouw proces opdat "Het Leven" weer gaat stromen zoals het voor jou bedoeld is?

Ik wil je graag verder helpen dus neem gerust contact met me op.